Úvodní stránka
Mapa stránek
RSS
Tisk
Maďarská kuchařka
Vyhledávání
Maďarská kuchařka
Menu
Maďarská kuchařka
Polévky
Zavářky a vložky do polévky
Předkrmy a slané moučníky
Slané omelety
Slané nákypy a pudingy
Brambory, houby, zelí, rizoto
Vaječná jídla
Perkelty, guláše, masa ...
Ryby, raci
Omáčky a šodó
Zeleninové pokrmy a příkrmy
Pečená a vařená masa
Drůbež a domácí králík
Zvěřina
Saláty
Moučníky
Koláče, bábovky, chléb...
Dorty, polevy a nádivky
Obložené chlebíčky
Škvarky
Slané pečivo
Sladké zákusky, miňonky
Jemné cukrovinky
Zmrzliny a parfé
Krémy
Úprava ovoce
Nápoje
Zavařování
Zeleninové konzervy
Marmelády a džemy
Kompoty
Různé rady a předpisy
Zdravá výživa
Používání elektro-spotřebičů
Používání plyn. spotřebičů
Kniha návštěv
Napište nám
Maďarská kuchařka
>
Brambory, houby, zelí, rizoto
Brambory, houby, zelí, rizoto a zeleniny
Květák nebo chřest po vídeňsku
Květák zapečený
Květák s majonézou
Květák smažený
Květák po řecku
Chřest s holandskou omáčkou
Chřest dušený
Chřest upravený jako hrášek
Chřest s máslovou omáčkou
Chřest na studeno
Chřest s bešamelovou omáčkou
Mladé brukve s máslem
Zapečená kapusta
Brukve dušené
Zelené fazolové lusky zapečené
Brukev nadívaná I.
Brukev nadívaná II
Nadívaná kapusta
Irish stew
Kapusta s máslovou omáčkou
Růžičková kapusta se smetanou
Plněné brambory
Brambory na lyonský způsob
Brambory s tvarohem
Brambory skládané
Brambory s vejci
Brambory zapékané
Zelí plněné
Vrstvené zelí
Sedmihradské vrstvené zelí
Hajducké zelí
Smažené zelné řízky
Zelí řídké s masem
Sedmihradské plněné zelí s koprem
Zelí s fazolemi
Zelí ze zabíjačky
Dušený celer
Nadívané houby
Smažené houby
Zadělávané houby
Houby na roštu s kaparovou omáčkou
Rýže s houbami
Houby s vejci
Houby na paprice
Pařížské „quodlibet“
Černý kořen s bešamelovou omáčkou
Celer se sýrem po pařížsku
Smažená rajská jablíčka
Džuveč
Lečo
Plněná paprika
Nadívaná rajská jablíčka
Rýže s rajčaty, po albánsku
Plněné patlažány
Plněná tykev (ďurgeta) I.
Plněná tykev (ďurgeta) II.
Risi – bisi
Rizoto
Lilek vejčitý nebo patlažán (aubergine)
Srbské rizoto
Pilaf
Husí drůbky s rýží
Tykev na způsob chřestu
Skopové, telecí nebo vepřové maso s rýží a rajčaty
Kuře s rýží
Jáhlová kaše se škvarky
Šoulet
Ričet
Černý kořen
Ragú ze zeleniny
Špenátové řízky
Fazolové lusky s rajčaty
Plněné okurky po bulharsku
Zeleninové placičky
Bezmasá mísa se zelenou omáčkou
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet