• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Maďarská kuchařka

Maďarská kuchařka

Menu

  • Maďarská kuchařka
  • Polévky
  • Zavářky a vložky do polévky
  • Předkrmy a slané moučníky
  • Slané omelety
  • Slané nákypy a pudingy
  • Brambory, houby, zelí, rizoto
  • Vaječná jídla
  • Perkelty, guláše, masa ...
  • Ryby, raci
  • Omáčky a šodó
  • Zeleninové pokrmy a příkrmy
  • Pečená a vařená masa
  • Drůbež a domácí králík
  • Zvěřina
  • Saláty
  • Moučníky
  • Koláče, bábovky, chléb...
  • Dorty, polevy a nádivky
  • Obložené chlebíčky
  • Škvarky
  • Slané pečivo
  • Sladké zákusky, miňonky
  • Jemné cukrovinky
  • Zmrzliny a parfé
  • Krémy
  • Úprava ovoce
  • Nápoje
  • Zavařování
  • Zeleninové konzervy
  • Marmelády a džemy
  • Kompoty
  • Různé rady a předpisy
  • Zdravá výživa
  • Používání elektro-spotřebičů
  • Používání plyn. spotřebičů
  • Kniha návštěv
  • Napište nám
Maďarská kuchařka > Brambory, houby, zelí, rizoto > Květák zapečený

Květák zapečený

Květák uvaříme ve slané vodě. Uvařený necháme na sítu okapat. Pak vykrojíme košťál opatrně tak, aby se květák nerozpadl. Květák vložíme do ohnivzdorné misky máslem vymazané, zalijeme omáčkou, kterou jsme připravili z másla, mouky a květákového vývaru. Květák zalijeme omáčkou tak, aby byl celý zakryt. Na povrchu posypeme strouhanou houskou smaženou na másle a strouhaným sýrem, poklademe kousky másla a v horké troubě zapečeme do zlatova.

Mapa stránek Tisk RSS

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet