Úvodní stránka
Mapa stránek
RSS
Tisk
Maďarská kuchařka
Vyhledávání
Maďarská kuchařka
Menu
Maďarská kuchařka
Polévky
Zavářky a vložky do polévky
Předkrmy a slané moučníky
Slané omelety
Slané nákypy a pudingy
Brambory, houby, zelí, rizoto
Vaječná jídla
Perkelty, guláše, masa ...
Ryby, raci
Omáčky a šodó
Zeleninové pokrmy a příkrmy
Pečená a vařená masa
Drůbež a domácí králík
Zvěřina
Saláty
Moučníky
Koláče, bábovky, chléb...
Dorty, polevy a nádivky
Obložené chlebíčky
Škvarky
Slané pečivo
Sladké zákusky, miňonky
Jemné cukrovinky
Zmrzliny a parfé
Krémy
Úprava ovoce
Nápoje
Zavařování
Zeleninové konzervy
Marmelády a džemy
Kompoty
Různé rady a předpisy
Zdravá výživa
Používání elektro-spotřebičů
Používání plyn. spotřebičů
Kniha návštěv
Napište nám
Maďarská kuchařka
>
Kompoty
Kompoty
Jablečný kompot
Broskve v cukru
Třešňový nebo višňový kompot
Meruňkový nebo broskvový kompot
Kdoulová zavařenina
Kdoule v cukru
Třešně zasyrova
Kompot z dýně
Višně nebo maliny v rumu nebo koňaku
Třešně nebo višně v cukru
Třešně nebo višně do taženého závinu (na zimu)
Slupka dýně v cukru
Zelené oříšky v cukru
Dýně v cukru
Jahodový kompot
Hruškový kompot
Malinový kompot
Míchané ovoce v rumu
Zelené mandle v cukru
Ovoce v lihu
Ostružinový kompot
Švestky v červeném víně
Švestkový kompot
Švestky v octě
Skladování vinných hroznů
Míchaný kompot ve velké láhvi
Sušení
Sušení zelených fazole (lusků)
Zavařování ovoce s medem
Příprava kompotů (ve vlastní šťávě)
Příprava kompotů s trochou rumu
Příprava rozvárek
Ovocná šťáva bez cukru
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet