Perkelty, guláše, masa na paprice, ragů, zadělávaná masa, paštiky, vnitřnosti
- Telecí perkelt
- Perkelt z ragú
- Telecí nebo jehněčí na paprice
- Hovězí a skopový (jehněčí) perkelt
- Perkelt ze selátka
- Guláš
- Segedínský guláš
- Hovězí na majoránce (tokáň)
- Zaječí perkelt
- Hovězí na cibulce
- Skopové na maďarský způsob
- Telecí hlava
- Telecí nožka nebo hlava s octovým křenem, smažená nebo jako ragú
- Jehněčí nebo telecí ragú
- Hovězí ragú na houbách
- Zadělávané kuře – Zadělávané telecí
- Šunková paštika
- Játra v rosolu
- Játrová paštika
- Kuřecí paštika
- Zaječí paštika I.
- Zaječí paštika II.
- Paštika z telecího masa
- Pečené filé z telecích nebo husích jater (smažená játra)
- Husí játra, pečená několikerým způsobem
- Sváteční paštičky
- Pečená telecí anebo vepřová játra
- Telecí, jehněčí nebo skopový jazyk s rajskou omáčkou
- Opečený hovězí nebo vepřový jazyk s vejci
- Hovězí jazyk na kyselo
- Smažený hovězí jazyk
- Hovězí jazyk s polskou omáčkou
- Telecí plíčky s kyselou omáčkou
- Mozečkové krokety
- Ledviny s mozečkem
- Telecí hašé á la Mazarin
- Telecí mozeček s tatarskou omáčkou
- Mozeček na topinkách
- Krokety ze zajíce
- Dršťky zadělávané
- Plíčky s dušenou rýží
- Mozeček s majonézou v rosolu
- Ledvinky na kyselo
- Smažený hovězí mozek
- Kuře v rosolu
- Zaječí huspenina
- Vepřová huspenina