Úvodní stránka
Mapa stránek
RSS
Tisk
Maďarská kuchařka
Vyhledávání
Maďarská kuchařka
Menu
Maďarská kuchařka
Polévky
Zavářky a vložky do polévky
Předkrmy a slané moučníky
Slané omelety
Slané nákypy a pudingy
Brambory, houby, zelí, rizoto
Vaječná jídla
Perkelty, guláše, masa ...
Ryby, raci
Omáčky a šodó
Zeleninové pokrmy a příkrmy
Pečená a vařená masa
Drůbež a domácí králík
Zvěřina
Saláty
Moučníky
Koláče, bábovky, chléb...
Dorty, polevy a nádivky
Obložené chlebíčky
Škvarky
Slané pečivo
Sladké zákusky, miňonky
Jemné cukrovinky
Zmrzliny a parfé
Krémy
Úprava ovoce
Nápoje
Zavařování
Zeleninové konzervy
Marmelády a džemy
Kompoty
Různé rady a předpisy
Zdravá výživa
Používání elektro-spotřebičů
Používání plyn. spotřebičů
Kniha návštěv
Napište nám
Maďarská kuchařka
>
Zeleninové pokrmy a příkrmy
Zeleninové pokrmy a různé příkrmy
Zelený hrášek
Zelenina na anglo-francouzský způsob
Dušený zelený hrášek
Fazolové, hráškové a čočkové pyré
Zelný příkrm se smetanou, rajskými jablíčky nebo koprem
Hlávkové zelí s kyselou smetanou
Jemný míchaný zeleninový příkrm
Příkrmy se smetanou: čočka, zelený hrách, mrkev
Příkrm a polévka ze zelených fazolových lusků
Kyselé zelí
Fazole, hrách a čočka jako příkrm
Nové brambory na paprice se smetanou
Tuřín (bílá řepa)
Brambory s rajčaty
Brambory na kyselo
Mrkev
Podlupky (slovenský příkrm)
Květák zadělávaný
Brukve (kedlubny) dušené
Kapusta
Hlávkový salát dušený
Chřest s omáčkou
Dušená jablka se smetanou
Špenát
Šťovík
Tykev dušená se smetanou
Nové brambory
Bramborové koblížky
Bramborové krokety
Opékané brambory
Bramborové pyré
Smažené brambory
Bramborové placičky
Špenát dušený na másle
Karotka
Dušená karotka
Červené zelí s kaštany
Dušené hlávkové zelí
Jáhly
Dušená rýže
Čočka s rýží
Celerové pyré
Houskové knedlíky
Slaninové houskové knedlíky
Těstovinová rýže (Tarhońa)
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet