• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Maďarská kuchařka

Maďarská kuchařka

Menu

  • Maďarská kuchařka
  • Polévky
  • Zavářky a vložky do polévky
  • Předkrmy a slané moučníky
  • Slané omelety
  • Slané nákypy a pudingy
  • Brambory, houby, zelí, rizoto
  • Vaječná jídla
  • Perkelty, guláše, masa ...
  • Ryby, raci
  • Omáčky a šodó
  • Zeleninové pokrmy a příkrmy
  • Pečená a vařená masa
  • Drůbež a domácí králík
  • Zvěřina
  • Saláty
  • Moučníky
  • Koláče, bábovky, chléb...
  • Dorty, polevy a nádivky
  • Obložené chlebíčky
  • Škvarky
  • Slané pečivo
  • Sladké zákusky, miňonky
  • Jemné cukrovinky
  • Zmrzliny a parfé
  • Krémy
  • Úprava ovoce
  • Nápoje
  • Zavařování
  • Zeleninové konzervy
  • Marmelády a džemy
  • Kompoty
  • Různé rady a předpisy
  • Zdravá výživa
  • Používání elektro-spotřebičů
  • Používání plyn. spotřebičů
  • Kniha návštěv
  • Napište nám
Maďarská kuchařka > Brambory, houby, zelí, rizoto > Celer se sýrem po pařížsku

Celer se sýrem po pařížsku

Velký očištěný celer uvaříme ve slané vodě do polo měkka. Pak jej nakrájíme na plátky. Ohnivzdornou mísu vymažeme máslem, dáme do ní vrstvu pokrájeného celeru, vydatně posypeme strouhaným parmezánem a trochou na másle smažené housky. Polijeme 1 – 2 lžícemi smetany, přidáme několik koleček natvrdo vařených vajec a podle potřeby přisolíme. Takto střídavě postupujeme, až misku naplníme. Pečeme ½ hodiny v troubě.

Mapa stránek Tisk RSS

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet