• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Maďarská kuchařka

Maďarská kuchařka

Menu

  • Maďarská kuchařka
  • Polévky
  • Zavářky a vložky do polévky
  • Předkrmy a slané moučníky
  • Slané omelety
  • Slané nákypy a pudingy
  • Brambory, houby, zelí, rizoto
  • Vaječná jídla
  • Perkelty, guláše, masa ...
  • Ryby, raci
  • Omáčky a šodó
  • Zeleninové pokrmy a příkrmy
  • Pečená a vařená masa
  • Drůbež a domácí králík
  • Zvěřina
  • Saláty
  • Moučníky
  • Koláče, bábovky, chléb...
  • Dorty, polevy a nádivky
  • Obložené chlebíčky
  • Škvarky
  • Slané pečivo
  • Sladké zákusky, miňonky
  • Jemné cukrovinky
  • Zmrzliny a parfé
  • Krémy
  • Úprava ovoce
  • Nápoje
  • Zavařování
  • Zeleninové konzervy
  • Marmelády a džemy
  • Kompoty
  • Různé rady a předpisy
  • Zdravá výživa
  • Používání elektro-spotřebičů
  • Používání plyn. spotřebičů
  • Kniha návštěv
  • Napište nám
Maďarská kuchařka > Dorty, polevy a nádivky

Dorty, polevy a nádivky

Čokoládový dort Čokoládový dort s jahodovým nebo malinovým krémem
Dobrošův dort Sachrův dort (původní vídeňský předpis)
Pišingrův dort Dort Sévigué
Kaštanový dort s čokoládou Kaštanový dort
Griliášový dort Dort Štefánie
Deákův dort Studentský dort
Jahodový dort (se šlehačkou) Bulharksý dort
Plněný ořechový dort Oříškový dort
Umělecký dort Kávový dort (mocca)
Oříškový dort krémový Pomerančový dort
Puškinův dort Piškotový dort I. (jednoduchý)
Piškotový dort II. Dort Kongo
Punčový dort Chlebový dort
Fazolový dort Tvarohový dort
Dort z macesů Hnědá poleva (na dorty a cukroví)
Bílá a barevná cukrová poleva I. Bílá a barevná cukrová poleva II. 
Poleva z praženého cukru (karamel) Čokoládová poleva
Lesklá čokoládová poleva Kávová poleva
Nádivky do dortů a oplatek Čokoládový krém do dortů II.
Krém do Pišingerova dortu Malinový nebo jahodový krém do dortů
Kresby na dorty Jak se stávají polevy lesklými?

 

Mapa stránek Tisk RSS

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet