• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Maďarská kuchařka

Maďarská kuchařka

Menu

  • Maďarská kuchařka
  • Polévky
  • Zavářky a vložky do polévky
  • Předkrmy a slané moučníky
  • Slané omelety
  • Slané nákypy a pudingy
  • Brambory, houby, zelí, rizoto
  • Vaječná jídla
  • Perkelty, guláše, masa ...
  • Ryby, raci
  • Omáčky a šodó
  • Zeleninové pokrmy a příkrmy
  • Pečená a vařená masa
  • Drůbež a domácí králík
  • Zvěřina
  • Saláty
  • Moučníky
  • Koláče, bábovky, chléb...
  • Dorty, polevy a nádivky
  • Obložené chlebíčky
  • Škvarky
  • Slané pečivo
  • Sladké zákusky, miňonky
  • Jemné cukrovinky
  • Zmrzliny a parfé
  • Krémy
  • Úprava ovoce
  • Nápoje
  • Zavařování
  • Zeleninové konzervy
  • Marmelády a džemy
  • Kompoty
  • Různé rady a předpisy
  • Zdravá výživa
  • Používání elektro-spotřebičů
  • Používání plyn. spotřebičů
  • Kniha návštěv
  • Napište nám
Maďarská kuchařka > Kompoty > Kdoule v cukru

Kdoule v cukru

Kdoule oloupeme (jádra a jadřince pečlivě odstraníme), nakrájíme na plátky a spaříme: Poklademe je na síto a necháme vodu úplně okapat. Uvaříme hustý sirup (na ½ litru vody 1 kg cukru), v němž kdoule po tři dny necháme vždy jednou přejít varem. Třetí den plátky kdoulí narovnáme do sklenic, sirup dalším vařením zahustíme, vychladlý nalijeme do naplněných sklenic, které pak uvážeme.

Mapa stránek Tisk RSS

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet