• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Maďarská kuchařka

Maďarská kuchařka

Menu

  • Maďarská kuchařka
  • Polévky
  • Zavářky a vložky do polévky
  • Předkrmy a slané moučníky
  • Slané omelety
  • Slané nákypy a pudingy
  • Brambory, houby, zelí, rizoto
  • Vaječná jídla
  • Perkelty, guláše, masa ...
  • Ryby, raci
  • Omáčky a šodó
  • Zeleninové pokrmy a příkrmy
  • Pečená a vařená masa
  • Drůbež a domácí králík
  • Zvěřina
  • Saláty
  • Moučníky
  • Koláče, bábovky, chléb...
  • Dorty, polevy a nádivky
  • Obložené chlebíčky
  • Škvarky
  • Slané pečivo
  • Sladké zákusky, miňonky
  • Jemné cukrovinky
  • Zmrzliny a parfé
  • Krémy
  • Úprava ovoce
  • Nápoje
  • Zavařování
  • Zeleninové konzervy
  • Marmelády a džemy
  • Kompoty
  • Různé rady a předpisy
  • Zdravá výživa
  • Používání elektro-spotřebičů
  • Používání plyn. spotřebičů
  • Kniha návštěv
  • Napište nám
Maďarská kuchařka > Kompoty > Jahodový kompot

Jahodový kompot

Jahody pečlivě probereme a použijeme jen naprosto bezvadného, tvrdého ovoce. Na dno zavařovacích dáme vrstvu cukru, na to 1 – 2 vrstvy jahod, zase cukr, jahody atd., až se nám sklenice naplní. Navrchu má být vždy cukr. Jahody do sklenic nikdy netlačíme, nýbrž při práci jen jemně setřeseme. Pro jistotu můžeme do každé sklenice dát navrch špetku kyseliny benzoové. Nakonec sklenice dobře zavážeme a 6 – 8 minut sterilizujeme.

Mapa stránek Tisk RSS

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet