• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Maďarská kuchařka

Maďarská kuchařka

Menu

  • Maďarská kuchařka
  • Polévky
  • Zavářky a vložky do polévky
  • Předkrmy a slané moučníky
  • Slané omelety
  • Slané nákypy a pudingy
  • Brambory, houby, zelí, rizoto
  • Vaječná jídla
  • Perkelty, guláše, masa ...
  • Ryby, raci
  • Omáčky a šodó
  • Zeleninové pokrmy a příkrmy
  • Pečená a vařená masa
  • Drůbež a domácí králík
  • Zvěřina
  • Saláty
  • Moučníky
  • Koláče, bábovky, chléb...
  • Dorty, polevy a nádivky
  • Obložené chlebíčky
  • Škvarky
  • Slané pečivo
  • Sladké zákusky, miňonky
  • Jemné cukrovinky
  • Zmrzliny a parfé
  • Krémy
  • Úprava ovoce
  • Nápoje
  • Zavařování
  • Zeleninové konzervy
  • Marmelády a džemy
  • Kompoty
  • Různé rady a předpisy
  • Zdravá výživa
  • Používání elektro-spotřebičů
  • Používání plyn. spotřebičů
  • Kniha návštěv
  • Napište nám
Maďarská kuchařka > Zmrzliny a parfé > Kaštanové parfé

Kaštanové parfé

6 žloutků utřeme do pěny s 25 dkg cukru a rozředíme 7 ½ dl čerstvého syrového mléka. Pak přimícháme 25 dkg vařených, prolisovaných kaštanů s trochou vanilky. Mícháme na ohni tak dlouho, až je směs hustá. (Nesmí se vařit!) Potom ji za stálého míchání schladíme. Do zcela studené směsi zamícháme 10 dkg rybízového nebo malinového rosolu a ½ l ušlehané smetany. Vlijeme do formy na parfé, kterou neprodyšně uzavřeme a vložíme na 3 – 4 hodiny do drobně roztlučeného, dobře prosoleného ledu.

Mapa stránek Tisk RSS

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet