• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Maďarská kuchařka

Maďarská kuchařka

Menu

  • Maďarská kuchařka
  • Polévky
  • Zavářky a vložky do polévky
  • Předkrmy a slané moučníky
  • Slané omelety
  • Slané nákypy a pudingy
  • Brambory, houby, zelí, rizoto
  • Vaječná jídla
  • Perkelty, guláše, masa ...
  • Ryby, raci
  • Omáčky a šodó
  • Zeleninové pokrmy a příkrmy
  • Pečená a vařená masa
  • Drůbež a domácí králík
  • Zvěřina
  • Saláty
  • Moučníky
  • Koláče, bábovky, chléb...
  • Dorty, polevy a nádivky
  • Obložené chlebíčky
  • Škvarky
  • Slané pečivo
  • Sladké zákusky, miňonky
  • Jemné cukrovinky
  • Zmrzliny a parfé
  • Krémy
  • Úprava ovoce
  • Nápoje
  • Zavařování
  • Zeleninové konzervy
  • Marmelády a džemy
  • Kompoty
  • Různé rady a předpisy
  • Zdravá výživa
  • Používání elektro-spotřebičů
  • Používání plyn. spotřebičů
  • Kniha návštěv
  • Napište nám
Maďarská kuchařka > Saláty > Ruský salát s masem

Ruský salát s masem

V míse promícháme na tenké, dlouhé nudličky nakrájené pečené anebo vařené telecí, hovězí nebo libové vepřové maso, uzený hovězí jazyk nebo šunku, pak rozkrájené sardele, jemně sekané kapary, trochu na lupínky nakrájené cibule a na kostečky nakrájené kyselé okurky. Polijeme tatarskou nebo hořčicovou omáčkou, promícháme a dáme do studena.

Mapa stránek Tisk RSS

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet