• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Maďarská kuchařka

Maďarská kuchařka

Menu

  • Maďarská kuchařka
  • Polévky
  • Zavářky a vložky do polévky
  • Předkrmy a slané moučníky
  • Slané omelety
  • Slané nákypy a pudingy
  • Brambory, houby, zelí, rizoto
  • Vaječná jídla
  • Perkelty, guláše, masa ...
  • Ryby, raci
  • Omáčky a šodó
  • Zeleninové pokrmy a příkrmy
  • Pečená a vařená masa
  • Drůbež a domácí králík
  • Zvěřina
  • Saláty
  • Moučníky
  • Koláče, bábovky, chléb...
  • Dorty, polevy a nádivky
  • Obložené chlebíčky
  • Škvarky
  • Slané pečivo
  • Sladké zákusky, miňonky
  • Jemné cukrovinky
  • Zmrzliny a parfé
  • Krémy
  • Úprava ovoce
  • Nápoje
  • Zavařování
  • Zeleninové konzervy
  • Marmelády a džemy
  • Kompoty
  • Různé rady a předpisy
  • Zdravá výživa
  • Používání elektro-spotřebičů
  • Používání plyn. spotřebičů
  • Kniha návštěv
  • Napište nám
Maďarská kuchařka > Moučníky > Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

Do 30 dkg prosáté mouky přidáme 10 dkg cukru, 18 dkg dobrého rozsekaného másla, 1 – 2 žloutky a strouhanou kůru z ½ citronu. Lehce vypracované těsto rozdělíme na 2 díly, které vyválíme na stejně velké, 3 – 4 mm silné obdélníky. Jeden zpola upečeme a potřeme touto nádivkou: 40 dkg dobrého, sítem prolisovaného tvarohu lehce promícháme se 4 žloutky a se ¼ kg cukru. Druhým dílem těsta nádivku přikryjeme, povrch potřeme vajíčkem, propícháme vidličkou a upečeme. Nakrájíme na libovolné řezy.

Mapa stránek Tisk RSS

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet