• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Maďarská kuchařka

Maďarská kuchařka

Menu

  • Maďarská kuchařka
  • Polévky
  • Zavářky a vložky do polévky
  • Předkrmy a slané moučníky
  • Slané omelety
  • Slané nákypy a pudingy
  • Brambory, houby, zelí, rizoto
  • Vaječná jídla
  • Perkelty, guláše, masa ...
  • Ryby, raci
  • Omáčky a šodó
  • Zeleninové pokrmy a příkrmy
  • Pečená a vařená masa
  • Drůbež a domácí králík
  • Zvěřina
  • Saláty
  • Moučníky
  • Koláče, bábovky, chléb...
  • Dorty, polevy a nádivky
  • Obložené chlebíčky
  • Škvarky
  • Slané pečivo
  • Sladké zákusky, miňonky
  • Jemné cukrovinky
  • Zmrzliny a parfé
  • Krémy
  • Úprava ovoce
  • Nápoje
  • Zavařování
  • Zeleninové konzervy
  • Marmelády a džemy
  • Kompoty
  • Různé rady a předpisy
  • Zdravá výživa
  • Používání elektro-spotřebičů
  • Používání plyn. spotřebičů
  • Kniha návštěv
  • Napište nám
Maďarská kuchařka > Sladké zákusky, miňonky > Patience (pasiáns)

Patience (pasiáns)

Ušleháme velmi tuhý sníh ze 3 bílků a postupně přidáváme 21 dkg práškového cukru. Pak lehce vmícháme 12 dkg jemné mouky a obarvíme čtyřmi polévkovými lžícemi silné černé kávy. Kornoutkem s trubičkou stříkáme ze směsi na plech, vymazaný voskem, různé tvary (preclíky, písmeno S, srdíčka atd.), které necháme na teple několik hodin odpočívat. Patience pečeme, lépe řečeno sušíme ve vlažné troubě.

Mapa stránek Tisk RSS

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet