• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Maďarská kuchařka

Maďarská kuchařka

Menu

  • Maďarská kuchařka
  • Polévky
  • Zavářky a vložky do polévky
  • Předkrmy a slané moučníky
  • Slané omelety
  • Slané nákypy a pudingy
  • Brambory, houby, zelí, rizoto
  • Vaječná jídla
  • Perkelty, guláše, masa ...
  • Ryby, raci
  • Omáčky a šodó
  • Zeleninové pokrmy a příkrmy
  • Pečená a vařená masa
  • Drůbež a domácí králík
  • Zvěřina
  • Saláty
  • Moučníky
  • Koláče, bábovky, chléb...
  • Dorty, polevy a nádivky
  • Obložené chlebíčky
  • Škvarky
  • Slané pečivo
  • Sladké zákusky, miňonky
  • Jemné cukrovinky
  • Zmrzliny a parfé
  • Krémy
  • Úprava ovoce
  • Nápoje
  • Zavařování
  • Zeleninové konzervy
  • Marmelády a džemy
  • Kompoty
  • Různé rady a předpisy
  • Zdravá výživa
  • Používání elektro-spotřebičů
  • Používání plyn. spotřebičů
  • Kniha návštěv
  • Napište nám
Maďarská kuchařka > Pečená a vařená masa > Sekaná nebo karbanátky

Sekaná nebo karbanátky

35 dkg hovězího vrchního šálu, 35 dkg libové vepřové kýty a 5 dkg slaniny jemně rozsekáme nebo umeleme. Pak přidáme 1 vejce a v mléce namočenou, vymačkanou a prolisovanou housku, osolíme, malounko opepříme a uděláme jíšku, kterou dáme do pekáče na rozpálené sádlo a v troubě pečeme. Místo šišky můžeme dělat karbanátky, které poprášíme moukou a v dostatečném množství tuku je zprudka opečeme.

Mapa stránek Tisk RSS

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet